Zame je joga način življenja. Z jogo krepim svoje fizično telo, osredotočenost in koncentracijo. Z pranayamo (dihalnimi tehnikami) polnim in krepim pljuča. Svoj tok misli umirim z zavedanjem. Z odlaganjem pozornosti na notranje občutke, telo sprostim in razbremenim vseh napetosti.

Joga je skupek med seboj povezanih elementov, kljub temu pa lahko vsak vzame le tisti delček nje, ki ga potrebuje.

Hiter ritem življenja in vse več obveznosti privede, da pozabimo nase. Vsakodnevno večurno sedenje nam sproži bolečine v hrbtenici, povešena ramena in slabo telesno držo. Pozabljamo kako se počutimo, ko zadihamo s polnimi pljuči. S težavo rešujemo napetosti, ki se pojavijo v našem telesu. Skrbi nam kradejo spanec in jemljejo energijo, na svojo notranjo intuicijo oz. občutke, pa velikokrat pozabimo.

To so vse posledice, ki jih prinaša življenje.

Jogo vodim s pravilnim usmerjanjem, skrbnim pristopom in ustvarjanjem prijetnega sproščenega vzdušja. Z znanjem anatomije, poskrbim za pravilno izvedbo.

Namenjena je vsem, ne glede na starost, telesno pripravljenost ali zdravstveno stanje. Vadbo oblikujem tako, da postopoma potujemo od lažjih do težjih položajev, od manj zahtevnih do bolj zahtevnih tehnik sproščanja ter z vmesnimi prilagoditvami in variacijami za posameznika

Dodaj odgovor